Pri nas lahko naročite osnoven paket spletne strani, ki predstavlja enostavno izdelavo spletne strani po vnaprej pripravljenem designu. Takšna spletna stran ponuja dobro razmerje med ceno in potrebo. Primerna je za enostavne predstavitve podjetij na spletu.

Naslednji paket je za zahtevnejše uporabnike, vsebuje unikatno grafično podobo ter enostaven spletni obrazec za kontakt. Paket je primeren za srednja podjetja, ki želijo imeti dobro spletno stran,
Paket za najzahtevnejše uporabnike ponuja poleg vsega kar najdete v srednjem paketu še izdelavo spletnih aplikacij po meri.

Vsakdo lahko danes pride veliko enostavneje, kot je to bilo mogoče v preteklosti. Obstaja veliko načinov kako izdelati spletno stran, je pa veliko odvisno od vaših finančnih zmožnosti.

V kolikor težav z finančnimi sredstvi nimate lahko za izdelavo spletne strani najamete priznane strokovnjake iz področja spletnega programiranja, ki vam bodo prilagodili in izdelali vašo spletno stran oblikovno in vsebinsko po vaših željah. Če pa ste finančno omejeni lahko razmišljate o številnih CMS sistemih za upravljanje spletnih vsebin, ali o enostavnih orodjih, ki jih danes ponuja svetovni splet in omogoča, da si spletno stran ustvarite v zelo kratkem času.

Večina ljudi ima danes v lasti osebni računalnik ter internet, kar pomeni, da lahko vaša spletna stran doseže širšo javnost. V primeru, da je vaša spletna stran izdelana v poslovne namene, to pomeni večjo možnost za pridobitev novih potencialnih kupcev.

UPRAVLJANJE SPLETNE STRANI

V kolikor boste spletno stran sami upravljali in posodabljali je pomembno da imate izdelan organiziran sistem, ki omogoča, da vašo spletno stran upravljate enostavno in učinkovito. To vam bo dalo občutek nadzora, da dejansko vašo stran lahko kontrolirate in upravljate.

CILJ

Na začetku morate pomisliti kaj želite s spletno stranjo doseči. Namreč zelo pomembno je, da je vaša spletna stran unikatna ter privlačna za uporabnike. Zelo pomembna je prav tako uporabnost spletne strani, saj ravno slednja prepriča uporabnika, da se na spletno stran še vrne.

VSEBINA

Vsebina je zelo pomembna iz dveh razlogov. Prvi razlog je privlačnost in zanimivost spletne strani ,ki vpliva na to ali se bodo uporabniki na spletno stran vračali ali ne ter kako dolgo se bodo na njej zadrževali. Drugi pomemben dejavnik pa je optimizacija, saj zanimiva vsebina privede do tega, da se uporabnik dalj časa zadrži na določenih straneh in podstraneh, kar ne uide velikim svetovnim iskalnikom, kot je Google. Ta rangira spletne strani v svojem iskalniku tudi glede na vsebino in ključne besede, ki so uporabljene v vsebini.

OBLIKA

Zelo pomembna je tudi oblika, ki uporabnika na prvi pogled ali pritegne ali odvrne. Zato poskrbite, da izgled strani ne bo preveč kričeč in moteč, ter da bo spletna stran in vsebina jasna ter pregledna. Poskusite slediti trendom oblikovanja spletnih strani, saj bodo moderne in privlačne spletne strani zagotovo pritegnile še več obiskovalcev.